Polarshine® Marine

Mirka oferă o gamă extinsă de produse pentru aplicații marine. Produsele Mirka sunt concepute atât pentru producătorii de ambarcațiuni, cât și celor care au proiecte de restaurare sau întreținere. Gama de produse Polarshine Marine oferă soluții complete, începând cu operațiunile de curățare și până la finisarea ambarcațiunilor.

POLARSHINE® MARINE DEEP CLEAN
Concentrat de spălare pentru curățare profundă

Polarshine Marine Deep Clean este un concentrat eficient de spălare pentru curățarea profundă a liniei de plutire și a fuzelajului bărcii, dizolvând în mod eficient decolorarea și murdăria persistentă. Deep Clean îndepărtează petele de suprafață ale bărcii cauzate de vegetația acvatică, decolorarea, petele de rugină și sângele de pește. Deep Clean are un miros proaspăt și este plăcut de utilizat chiar și în interior. Produsul este potrivit pentru gelcoat, fibra de sticla, vopsea, plastic, lac si alte suprafețe rezistente la acid.

+ vezi mai multe detalii

POLARSHINE® MARINE BOAT WASH
Șampon pentru bărci

Șampon de barcă de înaltă calitate potrivit pentru toate tipurile de suprafețe care pot fi spălate cu apă, cum ar fi aluminiu, gelcoat, lac, suprafețe din lemn și metal și suprafețe vopsite. Formula eficientă a agentului tensioactiv dizolvă ușor murdăria persistentă, cum ar fi grăsimea, uleiul, funinginea, petele de combustibil și alți contaminatori de pe toate suprafețele. Șamponul pentru barca Polarshine Marine Boat Wash este blând cu materialul sensibil, iar suprafețele din aluminiu și crom și alte suprafețe care se înnegresc cu ușurință își păstrează luciul datorită valorii scăzute a pH-ului.

+ vezi mai multe detalii

POLARSHINE® MARINE SHIELD
Acoperire ceramică

Polarshine® Marine Shield dispune de un strat ceramic, asigurând protecție împotriva radiațiilor UV, apei sărate, oxidării, ploilor acide, excrementelor de păsări și a altor impurități. Acoperirea Polarshine Marine Shield respinge puternic impuritățile și este rezistentă la detergenți puternici, permițându-vă să efectuați o spălare sezonieră aprofundată după sezonul de plimbare cu barca. Componentele agentului tensioactiv al produsului împiedică picăturile de apă să se lipească de suprafață, creând o suprafață hidrofobă și lucioasă, rezistentă la stres.

+ vezi mai multe detalii

POLARSHINE® MARINE FINAL FINISH
Pentru curățare și finisare

Un agent de curățare și finisare de înaltă calitate, fără siliciu, pentru toate suprafețele bărcii. Funcționează eficient pentru a elimina orice produs de curățare în exces, pastă de lustruire, amprente digitale, funingine și alte impurități. Polarshine Marine Final Finish este, de asemenea, potrivit pentru finisarea cu o cârpă de curățare după spălarea suprafeței. Produsul este sigur de utilizat pe toate suprafețele. Nu deteriorează suprafețele acoperite și este, de asemenea, sigur pentru utilizarea cu ceară sintetică.

+ vezi mai multe detalii

POLARSHINE® MARINE Surface Protection Kit

Acest kit include Polarshine Marine Final Finish agent de curățare și finisare și Polarshine Marine Shield protecție vopsea ceramică. Aceste două produse sunt cheia pentru o plimbare ușoara și fără griji cu barca. Finisajul final de înaltă calitate, fără siliciu, poate fi aplicat în timpul curățării tuturor suprafețelor bărcii. Acoperirea Marine Shield cu nanotehnologia sa oferă protecție de lungă durată împotriva radiațiilor UV, sării și murdăriei pe tot parcursul sezonului de plimbare cu barca, precum și facilitarea pregătirii pentru sezonul următor. Kit-ul include, de asemenea, un burete, cinci cârpe microfibra, mănuși de protecție și instrucțiuni de utilizare.

+ vezi mai multe detalii