POLARSHINE® MARINE DEEP CLEAN

Concentrat de spălare pentru curățare profundă

CBS > Mirka Marine > Polarshine Deep Clean

POLARSHINE® MARINE DEEP CLEAN
Concentrat de spălare pentru curățare profundă

Polarshine Marine Deep Clean este un concentrat eficient de spălare pentru curățarea profundă a liniei de plutire și a fuzelajului bărcii, dizolvând în mod eficient decolorarea și murdăria persistentă. Deep Clean îndepărtează petele de suprafață ale bărcii cauzate de vegetația acvatică, decolorarea, petele de rugină și sângele de pește. Deep Clean are un miros proaspăt și este plăcut de utilizat chiar și în interior. Produsul este potrivit pentru gelcoat, fibra de sticla, vopsea, plastic, lac si alte suprafețe rezistente la acid.

Codul Mirka/Cod EAN,  Numele produsului

  • 7998000311/6416868944891,  Polarshine Marine Deep Clean 3L
  • 7998002011/ 6416868944938,  Polarshine Marine Deep Clean 20L

Depozitare: Ar trebui să fie protejate de îngheț. Temperatura minimă de depozitare +10 °C
valoarea pH-ului 3

Instrucțiuni de utilizare:
1. În funcție de gradul de contaminare, se diluează produsul la un raport de 1:3–1:10 cu apa. Produsul poate fi utilizat nediluat pe suprafețe foarte murdare.
2. Se pulverizează pe suprafața care trebuie curățată și se lasă timp de 5-10 minute.
3. Pentru rezultate optime, frecați cu o perie sau un burete și clătiți bine cu apă. Vă rugăm să  rețineți că detergentul nu trebuie utilizat pe suprafețe fierbinți sau lăsat să se usuce pe suprafețe lavabile.
4. În cele din urmă, neutralizați suprafețele cu Mirka Marine Boat Wash și clătiți bine.

Notă! Protejați întotdeauna suprafețele metalice galvanizate și neprotejate (de exemplu peridocul) înainte de spălare. În cele din urmă,= spălați întotdeauna suprafețele tratate cu Polarshine Marine Boat Wash sau cu un detergent care are o valoare a pH-ului mai mare decât pH-7, astfel încât suprafața să fie neutralizată și să respingă murdăria.