Color Business Solution International SRL

Color Business Solution International SRL, sau pe scurt CBS®, este o companie cu capital 100% românesc. Fondatorii acesteia sunt persoane dedicate și pasionate industriei de refinish auto, cu ani buni de experiență în domeniu.

„Pentru clienții clienților noștri, doar ce-i mai bun”. Acesta a fost motto-ul atunci când am pornit pe acest drum. Am ales cele mai bune materii prime, am selectat cei mai buni furnizori de servicii și am căutat să ne înconjurăm doar cu oameni de calitate.

Produsele proprii CBS® sunt fabricate la standarde europene, EXCLUSIV in Uniunea Europeana, în fabrici din Italia, Germania si România. Nici un produs din portofoliul CBS® nu este fabricat în Asia.

Care este țelul nostru?

Deși suntem o companie tânără, ne dorim să ne afirmam în segmentul auto-refinish din România. Raportul excelent calitate/preț al produselor noastre îi face pe clienții noștri să revină la noi săptămânal si chiar zilnic.

Ce produse găsești în portofoliul nostru?

În momentul de față, CBS® produce următoarele game de produse: vopsele ready-mix, lacuri, chituri, elemente de mascare, fillere, diluanți, materiale abrazive, pahare gradate.

Cui ne adresam?

CBS® colaborează cu sute de laboratoare de vopsele auto și service-uri din România. Nu ai gâsit produsele CBS® în magazinul tău preferat de vopsele? Roagă-i să ne contacteze.

Din respect pentru distribuitorii noștri, CBS® colaborează exclusiv cu persoane juridice din România și UE.

CBS si logo-ul CBS sunt mărci înregistrate Color Business Solution International SRL.