POLARSHINE® MARINE SHIELD

Acoperire ceramică

CBS > Mirka Marine > Polarshine Marine Shield

POLARSHINE® MARINE SHIELD
Acoperire ceramică

Polarshine® Marine Shield dispune de un strat ceramic, asigurând protecție împotriva radiațiilor UV, apei sărate, oxidării, ploilor acide, excrementelor de păsări și a altor impurități. Acoperirea Polarshine Marine Shield respinge puternic impuritățile și este rezistentă la detergenți puternici, permițându-vă să efectuați o spălare sezonieră aprofundată după sezonul de plimbare cu barca. Componentele agentului tensioactiv al produsului împiedică picăturile de apă să se lipească de suprafață, creând o suprafață hidrofobă și lucioasă, rezistentă la stres.

Codul Mirka/Cod EAN,  Numele produsului

  • 7998200251 / 6416868944990,  Polarshine Marine Shield 250ml

 Depozitare:

Depozitare: Ar trebui să fie protejat de îngheț. Temperatura minimă de depozitare +5° C
Volume necesare: 30 picioare barca/50 m², 3-5 mililitri de produs pe m²

Instrucțiuni de utilizare:
1. Spălați barca înainte de tratamentul cu Polarshine Marine Boat Wash. Utilizarea concentratului Polarshine Marine Deep Clean este recomandată pentru îndepărtarea murdăriei persistente. Dacă este necesar, începeți procesul de șlefuire (umed) cu Abralon 2000 și continuați cu abralonul 4000 mai fin. Apoi lustruiește cu compuși Mirka Polarshine. Pentru suprafețele deschise la culoare vă recomandăm Polarshine 10, în timp ce pentru suprafețele de culoare închisă vă recomandăm Polarshine 10 și 5. Utilizați Polarshine Marine Final Finish finisare pentru îndepărtarea de orice exces de polish.
2. Înainte de a aplica tratament ceramic asigurați-vă că suprafața este curată. Suprafața trebuie să fie umedă, dar nu udă. Aplicați Spray de tratament direct pe zona care urmează să fie tratata sau pe un burete Mirka. Lucrați o zonă mică la un moment dat folosind un burete curat pentru a asigura un finisaj neted. Lucrați cu atenție în toate domeniile care urmează să fie tratate.
3. Clătiți bine suprafețele cu apă și terminați ștergând cu o cârpă Mirka Microfiber.
4. Repetați pasul 2 pentru a vă asigura că acoperirea este distribuită uniform.
5. Clătiți bine suprafețele cu apă la presiune înaltă pentru a îndepărta orice surplus de tratament.
6. În cele din urmă, se lasă tratamentul să se usuce timp de cel puțin 12 ore (+5 °C până la +25 °C în aer uscat).

Notă! Evitați întotdeauna tratarea suprafețelor vopsite cu substanțe toxice. În funcție de compoziția produsului producătorului vopselei, produsul poate reacționa violent atunci când este aplicat pe suprafețe vopsite cu substanțe toxice. Nu aplicați niciodată stratul de acoperire pe suprafețele de sticlă sau oglindă. Nu aplicați Polarshine Marine Shield pe suprafețe la temperaturi de peste +25 °C. Nu lăsați niciodată produsul să se usuce complet pe suprafața care urmează să fie acoperită în timpul procesului și clătiți bine suprafața înainte de a se întări. Vă rugăm să rețineți că soarele și vântul vor avea un impact asupra uscării stratului.