General Paint: Vopsea auto Genrock™

Compania General Paint a fost infiintata in 1959, iar incepand cu anii 70 a devenit unul dintre cei mai mari producatori de vopsele si auxiliare auto din regiune. Avand birouri si centre de formare in Europa, Orientul Mijlociu si USA, General Paint distribuie produsele sale in peste 70 de tari, printre care si Romania. General Paint este lider in refinish auto in Orientul Mijlociu si Tarile din Golf.

Dintre cele trei game: General, Genrock si Gen2O, CBS® este principalul importator al gamei de vopsea auto Genrock. Acesta este un sistem complet de auto refinish, cu peste 103 pigmenti , cu o colorometrie excelenta. Color chip-urile sunt vopsite in aceeasi fabrica in care se si mixeaza pigmenti, ceea ce insemana ca orice reteta va fi 100% la fel ca si cartela de control. Sistemul este actualizat de cel putin 2 ori pe an cu cartele noi de culoare ce vor fi trimise clientilor nostri GRATUIT, odata cu achizitionarea unui stand.

Sunt incluse toate masinile si culorile, inclusiv masini ce abia iesit de pe poarta fabricii.

Vopseaua ofera o excelenta acoperire, fiind posibil sa o diluati inainte de vopsire cu Diluantul BC pentru vopsele baza sau Diluantul PROFI pentru vopsele 2K, cu pana la 75% dilutie.

Daca sunteti interesat de o oferta pentru stand-ul de mixat General Paint Genrock™, nu ezitati sa ne contactati.